بهترین مرکز نروفیدبک در کرج:تاثیر خوردن سیب بر کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

بهترین مرکز نروفیدبک در کرج:تاثیر خوردن سیب بر کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

دکتر سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگاركلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  کمی عجیب به نظر می رسد اما متخصصان تغذیه می گویند؛ برخی مواد موجود در سیب می تواند موجب افزایش ترشح استیل کولین شود.

وی تصریح کرد: استیل کولین یک واسطه شیمیایی مهم در بدن است که در مغز باعث افزایش عملکرد مغز، شناخت بهتر و حافظه شفاف تر می شود.

همچنین بخوانید: خواص سیب

ابراهیمی خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان داده است افرادی که به طور منظم سیب می خورند بسیار دیرتر از بقیه دچار بیمای آلزایمر می شوند.

ادامه مطلب  کلینیک درمان اختلالات یادگیری کرج زورآباد خیابان ساریخانی فرعی آذر – سیستم آموزش آنلاین گروه توانبخشی گفتار توان گستر

Related posts